akupunktur3Skab balance i kroppen med akupunktur

Akupunktur handler om at skabe balance i kroppen. Hvor der er ubalancer, vil der opstå svagheder, som viser sig som smerter, ubehag eller reel sygdom, fysisk såvel som psykisk.

I princippet er der ikke grænser for hvad akupunkturen kan afhjælpe med i visse tilfælde vil jeg anbefale anden behandling.

Behandlingen starter med en indledende samtale hvori du beskriver din tilstand og de problemer du har i din hverdag (fx, smerte, søvnløshed, sportsskader osv).

Din behandling vil både være akupunktur, men der vil også være samtale RAB-logo_1omkring kost, livsstil, motion og andre faktorer der kan have indflydelse på dine ubalancer.

Her finder jeg frem til den behandling, der er den mest gavnlige for netop dig. Herefter ligger du med nåle i en halv til en hel time.

Behandlingsforløb

Alt afhængig af din problematik og behandlingsbehov tilrettelægger vi et forløb, der er fokuseret om netop dig. Din behandling vil, udover akupunktur indeholde samtale omkring kost, livsstil, motion og andre faktorer der kan have indflydelse på dine ubalancer.
De fleste oplever effekt efter få behandlinger. Jo mere kronisk dit problem/sygdom har været jo længere tid, skal du forvente, at behandlingen tager.

Du er altid velkommen til at ringe om rådgivning.

Akupunktur på den bedste beliggenhed i Gl. Holte

Klinikken er beliggende på Malmbergsvej 17, Gl. Holte, 2850 Nærum

Der kan parkeres lige udenfor, selvom der står 15 min. parkering.

 

Er du interesseret i akupunktør uddannelsen, se nedenstående link:

www.kbh-aku.dk